Det genusvetenskapliga stalkingmanifestet

Bland medelklassneuroser, könskrig och ur spillrorna av ett CSN-beroende kan vilka idéer som helst flyta upp till ytan och ja, nått måste man ju uttnyttja sina surt införskaffade högskolepoäng till:

Utgångspunkten i denna form av stalking grundat på genusteori är att samtliga identiteter är socialt konstruerade och flytande vilket betyder att du kan få vem som helst, hur som helst så länge du lägger manken till och följer manifestets tre grundpelare (BRA VA!?):

Pelare nr. 1
Grundläggande Google- respektive Eniro.se-kompetens, samt hur dessa kan/bör utnyttjas i ett (queerfeministiskt)stalkingsyfte. Kartfunktionen på bägge sidorna ska här inte underskattas, tvärtom, användas flitigt.

Pelare nr. 2
Examina i den "Genusvetenskapliga raggningsmetoden".
Här är två saker av yttersta vikt:

a) Den mest centrala principen är här att ALLTID benämna dem du stalkar för ditt/dina "stalkingSUBJEKT".

b) En vedertagen raggningsreplik i detta sammanhang är "Vi måste problematisera din heterosexualitet." i de fall ens stalkingsubjekt skulle påstå sig vara hetero. (Ur empirisk synpunkt har denna raggningsreplik visat sig fungera väldigt dåligt, men av nostalgiska skäl har vi valt att spara den.)
Om stalkingsubjeketet ställer sig skeptisk till att queeras till följer du upp med repliken: "Låt oss börja med din barndom, där finns alltid en massa queera läckage att hitta." Även om så inte är fallet är vår tids föreställningar kring sexualitet så pass indränkta i pappa Freuds psykoanalys att vi väldigt lätt ändå kan få stalkingsubjeketet att intala sig att "Jo, nu när du säger det, jag hade nog för lite kontakt med min mamma." eller eftersom psykoanalytiska analyser är så sjukt godtyckliga; "Jo, nu när du säger det, jag hade nog FÖR MYCKET kontakt med min mamma."

Pelare nr. 3
Goda kunskaper om hur man kan utnyttja sitt medelklassarv för att åtminstone utåt sett upprätta illusionen av att man skulle vara helt "normal".

Lycka till nu!
"May the queer force be with you"!

Kommentarer
Postat av: subkutan

Och icke att förglömma: basic queerteori där man tålmodigt och gärna med hjälp av alkohol förklarar för stalkningsubjektet att kön och sexualitet bara är en konstruktion och att vi alla har rätten definiera oss själva och jag är ju dessutom varken man eller kvinna. Kontenta: även om vi ligger med varann så kan du fortfarande kalla dig heterosexuell/homosexuell om du vill.

2007-10-25 @ 14:09:18
URL: http://subkutan.blogg.se
Postat av: genusskadad

Subkutan: Det låter nästan som att du föredrar att supa dina stalkingsubjket under bordet för att de ska syssla med köns/sexualitetsöverskridande handlingar med dig...(?)
QUEERT! säger jag.
QUEERT!

Men det är sant, det är viktigt att folk får definiera sig själva.
(MOAHHAHAHAHAAH!!!!)

2007-10-25 @ 20:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0